•  Slatina 9 - Novi tržni centar, 75000 Tuzla
  •  035/301-550
  •  035/301-562
  •  spin@spintuzla.ba

Softverska rješenja

Osobine SpinSoft rješenja

Jednostavnost
Kod razvoja SpinSoft aplikacija vodili smo računa o ergonomiji i logičnom dizajnu te je stoga učenje rada na aplikacijama brzo, a rad efikasan.

Modularnost
Svako preduzeće je sastavljeno od različitih organizacijskih jedinica, a SpinSoft je kroz modularan pristup razvoju prilagođen tako da svaki modul odgovara potrebama odgovarajućih službi.

Integracija
Međusobna povezanost modula u jedinstven sistem u kojem se svi podaci razmjenjuju automatski bez redundancije poslova u sistemu.

Skalabilnost
SpinSoft aplikacije pružaju optimalna rješenja za mala, srednja i velika preduzeća uz efikasno praćenje rasta i razvoja poslovnih organizacija.

Podrška u odlučivanju
Izvještavanje u realnom vremenu vam pruža mogućnost donošenja pravovremenih odluka i planiranje aktivnosti.

Pouzdanost
Korištenje najnovijih tehnologija u upravljanju, zaštiti i arhiviranju baza podataka uz automatsku optimizaciju za svakodnevni rad.

"SpinSoft" je skup programskih rješenja razvijan u ovoj firmi u proteklih 25 godina.

"SpinSoft" je visoko integrirani poslovni programski paket, namijenjen za vođenje poslovanja malih, srednjih i velikih preduzeća. To je plod rada iskusne ekipe stručnjaka iz oblasti ekonomije, sistemskog softvera, aplikativnog softvera i oblasti komunikacija. Softver je rađen modularno, sa mogućnošću korištenja neovisno svakog pojedinačnog programskog modula. Modularnost "SpinSoft" paketa omogućava da može odgovarati skoro svim vrstama djelatnosti, od mini-hiper-marketa, preko računovodstvenih agencija do složenih proizvodnih procesa. Maksimalan stepen automatizacije knjiženja, lakoća rada kao i komunikacija samog korisnika i programa, pruža svakom operateru veliku fleksibilnost i neupitnu produktivnost.

"SpinSoft", poslovni softverski paket u cjelosti je domaći proizvod, što predstavlja jednu od prednosti kojom se firma SPIN d.o.o. razlikuje na tržištu, a daje mogućnost potpunog prilagođavanja potrebama domaćih poslovnih subjekata.

"SpinSoft" nudi cjelovitu informatičku infrastrukturu, praćenje i upravljanje poslovanjem, kako doći do veće produktivnosti kroz jednostavne poteze, kojim se dobijaju važne informacije, kako u segmentu prizvodnje, tako i nabave i prodaje.

Pri izradi softvera korišteni su najsavremeniji programski alati i podrška eminentnih ekonomskih stručnjaka i poslovnih ljudi.